Här för frisör blir Gocciani

För över två år sedan tog Gocciani AB över ägandeskapet av Linette Här i Sverige AB. Sedan dess har vi arbetat tätt tillsammans och nu är det dags att vi byter till samma namn! Detta innebär en tydligare kommunikation som underlättar både för oss som arbetar på Gocciani och Här, samt för er ute i salongerna. Inga större förändringar sker i butikerna och samma trevliga personal finns kvar. Arbetet med namnbytet påbörjas 15 april och ser ut att bli klart i maj. Under gemensamt namn kommer vi att bli effektivare och utvecklas i ett snabbare tempo och vi är verkligen taggade på vad detta kommer innebära framöver. Vi har mycket roligt på gång! Så, häng med Gocciani, Sveriges närmaste och troligtvis mest kompletta leverantör på en härlig resa!Besök gocciani.se!

Tillsammans är vi Gocciani

Gocciani är din kompletta leverantör av produkter inom hår-, hud- och kroppsvård. Vi finns alltid nära dig med representation på tolv platser runtom i landet. Vi har erfarenheten och kunskapen efter 20 år av framgångsrikt och målmedvetet arbete. Och vi erbjuder de största varumärkena tillsammans med exklusiva agenturer som Luxury Hair Pro, Kemon, Indola och Antidot Pro.


För oss på Gocciani är helheten viktigast. En helhet som ger dig produkter av högsta klass, snabb leverans och service, utbildning och inspiration samt flexibla villkor.


På flera orter erbjuder vi expressleverans samma dag. Vi har tre större show room för salongsinredning. Som kund hos oss väljer du att handla på det sätt som passar dig bäst – via internet, i butik, per telefon eller personlig säljare.


Tillsammans med våra kunder har vi kommit långt på 20 år. Och vi är inte framme än på länge. Varmt välkommen att fortsätta resan med Gocciani.Besök gocciani.se!

Glasklart!

Självklart kan det dyka upp små frågetecken i samband med detta, här svarar vi på några av de vanligaste. Tveka inte att kontakta oss om du undrar något! <3 Maila på [email protected] eller ring 0304 - 60 00 60.

Besök oss

Vi finns på totalt tolv platser i Sverige och en i Norge!

Öppettider

Butiker Mån-Tors 08:00 - 16:30, Fre 08:00-12:00
Ordertelefon Mån-Tors 08:00 - 17:00, Fre 08:00-16:00
Lagerbutik (Stora Höga) Mån-Fre 09:00 - 15:00

Handla på gocciani.se - klicka här!


Se mer om butikerna här!
better

together

#gocciani #bettertogether